tirsdag 22. februar 2011

Lat, men ikke utakknemmelig!

Det er jeg slett ikke!
Joda, visst er jeg lat. For tiden skammelig bloggelat, selv om latskapen også ser ut til å fremtre på andre områder. Men utakknemmelig, det er jeg aldeles ikke! Derfor har det ligget en liten glo av dårlig sammvittighet og ulmet den siste tiden, og slikt pleier jeg igrunnen å være lykkelig forskånet for. Men det har seg slik at jeg har, i denne relativt lange fraværsperioden, utrolig nok mottatt opp til flere awarder. Igjen streifer jeg innom tanken om at jeg belønnes for bloggefravær, men i fare for å bli beskyldt for ukledelig falsk beskjedenhet skal jeg ikke utbrodere dette nærmere. Iallefall, jeg tar et oppsamlingsheat på diverse tildelelser i kveld, og sier tusen takk til giverne, jeg blir veldig glad for den fine oppmerksomheten dere har gitt meg!

Først ute var Namaste fra bloggen Kreativ ♥ Impulsiv, sannsynligvis Blogglandias fremste framsnakker. Hun utnevnte meg til intet mindre enn queen of fucking everything!



Det er slett ikke lite, og en tittel jeg selvsagt umiddelbart aksepterer. Dronning som jeg nå er, dropper jeg imidlertid glatt å fortelle mer nytt om meg selv. Refererer heller til forrige innlegg, 4x4, der dere kan lese dere grundig lei på meningsløs info om Pafrika.


Neste award kom fra den godeste Mims, den fine pink cherry on top. Viser til mitt tidligere innlegg som kirsebær for nærmere informasjon, men fikk likevel lyst til å legge ut noe ny pafrikainfo:
1. Eeeelsker Sons of Anarchy, gøyeste serien siden Dexter, kanskje til og med på høyde med den godeste sosiopaten.
2. Jax i SoA liker vi. Meget godt. Mmm, eyecandy.
3. Når Belkinien er vel i seng om ikke lenge, skal jeg ha meg en høytidsstund med DVD spilleren og siste episode i sesong to. Godt mulig jeg supplerer med en iskald boksecola og Oreokake for maksimal lykkeopplevelse.

I steden for det rosa kirsebæret, velger jeg å legge ut et bilde av Jax. For han er bedre enn all verdens kirsebær!




Siste awarden kommer fra den for meg nyoppdagede bloggen Fragmenter. Vel verdt et besøk, og jeg anbefaler alle å stikke innom via denne linken jeg lett og ledig legger ut her.



Jammen skal jeg også her legge ut om meg selv, og dere begynner vel å bli drita lei. Kanskje vi heller skal si at jeg kommer tilbake med spennende nyheter når disse eventuelt dukker opp? For hvor interessant er det for eksempel å vite at jeg for tiden gjør en solid, men hittil ikke særlig vellykket, innsats for å like makrell i tomat? Eller at jeg har den deiligste Oreokake i kjøleskapet, som jeg har fått av den übergreie Eplesøsteren? Eller at jeg har startet på atter et hekleprosjekt?

Nei, jeg tenkte meg det. Får heller komme tilbake når jeg har saftigere nyheter å by på. Dessuten roper Jax, og da kommer denne dronningen springende. 1 stk sons of anarchy kombinert med 1 stk queen of fucking everything må vel være match made in heaven, spør du meg.

Disse awardene skal etter rett sendes videre til blogger jeg liker. Jeg ser imidlertid at de har dukket opp på mange av de bloggene jeg stort sett frekventerer rundt i Blogglandia, og at jeg kanskje er litt seint ute. Derfor, dronning som jeg nå påviselig er, dropper jeg altså dette punktet. Men til dere jeg har fått dem av vil jeg nå uansett si right back at ya, og tusen takk, greieste Namaste, Elin og Mims!

Fin uke til alle som stikker innom!