lørdag 24. juli 2010

Mamma, kan ikke du lage en blogg?? Pliiis?!"Mamma, kan ikke du lage en blogg??? Værsåsniiill! Så kan jeg lese den masse, og gå inn og se på bilder og sånt. Pliiis?!"

Men mor stiller seg litt tvilende til det å lage en blogg. Og trenger verden strengt tatt flere blogger nå? Men Lille Barnet gir seg ikke, så som et kompromiss blir vi enige om å heller lage en blogg sammen! Den skal handle om.... "masse", kommer det fra niåringen. "Dukker?" foreslår mor. "Ja", nikkes det ivrig. "Og så kan du ta fine bilder fra huset og sånt". Hm. Her er det noen som har tittet mor over skuldrene når hun har vært i interiørbloggeland på pc'en.

"Men hva skal vi hete da?" spør mor. Det må være litt hemmelig nemlig, så vi ikke henger oss ut til spott og spe for alle vi kjenner
. Vi ender på noe Lille Barnet kaller forsøtelser: "det er sånn akkurat som forkortelser, bare at det er forsøtelser. Det er sånt som gjør ordene søtere. Feil på en søt måte". Nå er jo Lille Barnet blitt 9 år, og snakker stort sett helt rent, heldigvis. Men noen av de siste forsøtelsene som gikk tapt var "pafrika" -for paprika - og "belkini" for bikini. Derfor heter vi Pafrika Og Belkini.

1 kommentar:

  1. Så søtt :) Hyggelig å ha blogg sammen med sitt barn, selv har jeg kun blogg sammen med min katt men hun bidrar ikke så mye.

    Morsom geriljabrodering forresten. Kjenner selv til den med retro kupp som uteblir - heldigvis fins det masse gode reproduksjoner.

    Ha en fin dag :)

    SvarSlett

Pafrika og Belkini blir svært begeistret hvis besøkende legger igjen noen ord!