søndag 8. august 2010

Et dukkehjem

Vi har notert oss at etter den første entusiasmen i forbindelse med blogg-opprettingen, dalte engasjementet betydelig hos Belkini.
Pafrika har, inspirert av mange vittige bloggerbesøk i det siste, nesten følt seg fristet til å skrive et innlegg helt på egenhånd. Men siden jeg har blogget at jeg egentlig var litt motvillig til å lage blogg, synes jeg ikke helt at jeg kan det enda....

Belkini kan imidlertid tenke seg å melde at loftet vårt nå er ominnredet til et dukkehjem, dog ikke i den Ibsenske forstand. Neida, her bor bare Belkinis 999 dukker nå, istedenfor på (dukke)mors rom på 6 små m2.
Som dere ser av bildet, har dukkene her gått til ro for kvelden (den heldigste i hjemmesydd sengetøy signert Pafrika)

Belkini er også på vei i seng, og dette kan lett generere frenetisk aktivitet av ymse slag. Rett før (atter for sen) leggings nå i kveld, var det hektisk romstering på Belkinis rom, før stolt presentasjon av nydekorert skapdør:Dette var jo en helt grei løsning, synes Pafrika, særlig siden det er innsiden av skapdøren som er dekorert. Men den greieste løsningen presenterer kanskje lille Sara, 6 år, på side 35 i lørdagens BTMagasinet, på spørsmål om hva hun gjør med perlefigurene hun lager: "Mamma og pappa har dem på et hemmelig sted, sånn at de aldri skal miste dem".

HAHA! Barn er søte og naive, foreldre tidvis slu og hjerteløse, iallefall når det kommmer til oppbevaring av smeltet plast!

1 kommentar:

  1. supert, så koselig, og nydeloge og søte dokker, å det nydelige sengesette til den dukken uten hår!!!!! hilsen belkini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

    SvarSlett

Pafrika og Belkini blir svært begeistret hvis besøkende legger igjen noen ord!