lørdag 28. august 2010

Greieste Namaste!

Hurra!
Pakke i posten er noe av det gøyeste jeg vet, og for noen dager siden kom Belkinien springende fra postkassen - "mammaaaaa! Vi har fått pakke i posten! Det e sikkert fra hon bloggejenten, vi må åpne han no!!!"
Mor var selvsagt ikke vond å be. Å, jeg liker det!Jeg visste jo at jeg hadde vunnet det kule, og noe absurde, gjennomsiktige blå forkleet, som helt sikkert kan brukes til så mangt! ;) Her må jeg skyte inn at dette vant jeg altså på den herlig retroinspirerte bloggen til Namaste, som heter Kreativ/Impulsiv (Skråstreken erstatter hjertet i tittelen, men jeg har dessverre ingen hjertetast)

Tilbake til pakken, som imidlertid var atskillig tykkere enn et gjennomsiktig blått forkle skulle tilsi, og meg og Belkinien var ikke sene om å flerre papiret av. Det var så vidt jeg rakk å dokumentere det hele!Og seeee, hva som åpenbarte seg:Et grådig koselig kort fra greieste Namaste, og de fineste retrostoffer! Tenk, sutringen min over manglende retrostoff-funn gav faktisk avkastning! Lærdom folkens, det hjelper å klage!Se, så fint!
Grådig glad ble jeg, Namaste, og gleder meg til å sy noe fint av dette. Det blir nok et lappeteppe vil jeg tro, kanskje med brunn fleece på baksiden, slik at jeg kan bo under det på sofaen i høst?


Det var også forbundet med en viss spenning å se det blå forklet i virkeligheten...
Ja, eg e fornøyd! Jeg er sikkert på at bruksområdene er mange og varierte! Belkinien skimtes øverst til venstre, og er som mor storfornøyd med overraskelse i posten.
Blogglandia altså, dette blir jo bare bedre og bedre!


God helg til dere som stikker innom, og ekstra god helg til Namastejenten! Tenker du angrer nå, når du står med lørdagspizzadeigmel all over you!

6 kommentarer:

 1. Lappeteppe med fleece ba høres absolutt flotters ut. Har planer om og sy en sjøl, og har vært hos min mor og plukket ut fra hennes 90-talls lager:DDDD Får besøk av min yngste barnebarn
  (6 uker) neste helg, så jeg må sy det ferdig til da!!!!! "Hos barn igjen" har en kjempe flott bruksanvisning:DDDDD Hjertedama/ Grethe

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse meg gøyalt forkle og fiiine retrostoffer!Smiler for meg selv av forkleet :))Heng det på en knagg som en glad fargeklatt. Garantert samtaletema hihi!!
  Hadde jeg sett det på loppis hadde jeg sikkert kjøpt det for kuriositetens skyld :))
  Når det er sagt må jeg innrømme at jeg droppet dagens loppemarkeder. Må være første gang jeg er uinteressert. Men det regner og vi er forkjølet så det var godt å sove lenge og heller gjøre "ingenting". Ha en fortsatt fin helg dere alle :))

  SvarSlett
 3. Pakke i posten er alltid stas! Slit ´an med nytt og koselig forkle, og med alle retrostoffene. Heldige du! Retrostoffer er sannelig ikke lett å få tak i. Kos deg med de fine stoffene dine -gleder meg til se hva du lager av de:-)

  Og tusen takk for kjempehyggelig kommentar!
  Ha en fin lørdagskveld!

  Klem

  SvarSlett
 4. Oi ! Nå ble jeg misunnelig !! Jeg var jo akkurat en halv time for sen til å svare på innlegget til søteste Namaste ;)Det er deg vell fortjent !! :)Hu er jo så raus den dama :) Hun byr virkelig på seg selv :) Nå gleder jeg meg MASSE til å se hva du broderer på forkleet ;) ;)

  Kos deg med den supre gaven :)
  Klæm fra mæ :)

  SvarSlett
 5. Tihi, ja var ikkje det forkle snasent vel?
  (...litt småmisunnelig Skjerstad ser eg ;o))

  Det var godt at "skattane" kom vel fram! (ja, det e verkelig ikkje lett å få tak i retro stoff har eg forstått itte kvart :o))

  Så kjekt at overraskelsen falt i smak! Glede meg te å sjå ka det blir av de.

  Det blei faktisk ein litt lettare pakke sendt te Andregasellen og, for hadde det ikkje vore for hennas generøse råd og tips, så hadde eg jo ikkje funne den butikken i København. (Hu har jo masse retrostoff sjøl da, så derfor blei det ein litt lettare pakke derte.) Eg hadde adressa hennas fra før, så då blei det overraskelse på henna og :o) Det e dåkke vel unt begge skjønne damer!

  Ha ei finfin veka :o)

  Her har du et ♥ forresten. Va frustrerte for at eg ikkje fekk det te, men det e barra å kopiera og lima inn fekk eg tips om, så nå e det ♥ i hytt og pine sjå meg ;o)

  SvarSlett
 6. Namaste er generøs, ja! Flott pakke du fikk i posten!

  SvarSlett

Pafrika og Belkini blir svært begeistret hvis besøkende legger igjen noen ord!