fredag 13. august 2010

mer Brodering Gone Bad

Takk for alle hyggelige broderikommentarer! Jeg er ikke verre på det enn at jeg avslører kilden for frekkas-broderiene mine. Inspirasjonen kommer nemlig fra denne boken av Julie Jackson:

Subversive cross stitch, det er en tittel en bare må elske! 33 designs for your surly side - det er ikke på langt nær nok for mine surly sides, hehe.

Jeg hadde fint lite broderierfaring da jeg startet, og i begynnelsen ble det en hel del knuter på tråden, bokstavelig talt. Da var det jo praktisk at jeg både broderte og tenkte de samme stygge ordene!
Etter hvert som kreativiteten våknet, og hverdagen bød på varierende doser motgang, var det rent meditiativt å brodere ned noe saftig bannskap. Frk. Jackson holder nemlig ikke igjen på språkbruken, og hvis noen synes "Bitch In Kitchen" var småskarp... vel, la oss bare si at Julie har mer å by på!


Men hodet mitt er jo heldigvis ikke alltid fyllt av banning og steiking - innimellom tenker jeg gode tanker, jeg også! Derfor slo jeg til med både søm og brodering i anledning en venninnes nyfødte bebis.
Dette teppet har jeg jo småskrytt litt av tidligere, og denne gangen sitter jeg ved rett pc. Teppet har jeg allerede levert fra meg, og bildene ble ikke tatt med tanke på bloggifisering. Det jeg nå prøver på er selvsagt å unnskylde de ikke så veldig bra bildene:

Uffda. Jeg håper jeg strøk det før avlevering. Men små bebiser er vel uansett ikke så nøye på det, tenker jeg.


I dag har jeg tenkt å stramme meg kraftig opp, og klippe ferdig lappene til Belkinien sitt sengeteppe. Det er gøy å sy, men klipping av stoff kan du få gratis av meg. Belkinien selv ligger strykeflat, stakkar, med feber og oppkast. Da er jeg helt sikker på at et nytt sengeteppe er akkurat det hun har mest lyst på!


Fin helg til dere der ute!

7 kommentarer:

 1. For et supernyyyydelig teppe! Tippa dei blei glad så fekk det ja! Og broderiene på va jo verkelig prikken øve i-en :o)

  Synd du ikkje har mulighet te Bloggtreff :o( E visst ikkje så mange andre så har det heller ser dessverre, men det e jo enda nåken uker te, så plutselig så blir me ein gjeng tenke eg (håpe eg...) :o)

  SvarSlett
 2. herleg og oppdatert :) brodering i 2010 :) Nydeleg teppe du laga!

  klem!

  SvarSlett
 3. Så flink du er!
  Og teppet hadde nydelige fargar.
  Ønska deg ein fin søndag
  Klem

  SvarSlett
 4. Heisan og god morgen!
  Tusen takk for hilsen på bloggen min som førte meg hit til deg.
  Jeg humret da jeg leste presentasjonen i sidefeltet. Herlig skrevet!
  Skal si du broderer i vei og kjempefint med broderier som innslag på lappeteppet. Det gjør jeg i blant også, men stort sett er det da broderier fra loppis.
  Ja, det blir gøy når loppesesongen er her for fullt!
  Ha en glad søndag!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 5. Hei på deg :)
  Artig at du broderer ! Jeg også gjør det , jeg har ikke turt å legge ut alle"styggorda " ennå . Men jeg ser at du tørr , så hvorfor ikke KULT :)
  Jeg legger meg til som følger :)Og gleder meg til å følge deg :)

  Hilsen Skjerstad

  SvarSlett
 6. Hei Pafrika!
  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg, og at du ville bli følger :)

  Her inne var det masse spennende!!!
  Tar turen innom igjen :)

  Hilsen Stine

  SvarSlett
 7. Så de e bolta fast dei katalogane altså...?
  Ler meg i hjel :o) Syns eg ser deg riva og slita i ein av katalogane!
  E imidlertid HEILT enig i at Ikea skylde deg såpass!! ;o)

  Og du får stadig nye følgerar ser eg! Velfortjent! Alltid så kjekt, og ikkje minst morsomt å kikka innom deg, og du legge igjen de søtaste spor igjen itte deg her i blogglandia ;o)

  SvarSlett

Pafrika og Belkini blir svært begeistret hvis besøkende legger igjen noen ord!