torsdag 19. august 2010

Sjelden loppis-lykke

Endelig min tur igjen!
Nå er det lenge siden jeg har gjort både Fretex- og loppiskupp, men denne uken har jeg søren meg slått til med begge deler!

Spesielt fornøyd er jeg over loppiskuppet, for der var forventningene lik null. Loppisen viste seg nemlig å være noen møbler og dill slengt sammen i et veikryss en lørdag formiddag, og fra avstad så det mildt sagt lite lovende ut. Det gjorde det forsåvidt også på nært hold, men da hadde jeg allerede oppdaget kakebordet. Et stort stykke sjokoladekake og en kopp kaffe etterpå, var optimismen (og blodsukkeret) stigende - ikke uten grunn noen av delene, skulle det vise seg - for se hva jeg fant:
Ikke mindre en seks FANTASTISK fine asjetter fra Figgjo Flint! Ååå, de skal få det godt hos meg! Se, så glade de er:
Yr og oppstemt over dette (i mine øyne) fantastiske kuppet, gav jeg Belkinien frie innkjøpstøyler. I samme stund annonserte loppisdamene posesalg - snakk om at ting en sjelden gang går på skinner!
Det hele resulterte i en fin (og litt trang, kanskje) kjole til meg, og så mange kosedyr det er mulig å stappe ned i en remapose. Til dukkene, må vite. Det er klart dukkene også må ha kosedyr, konstanterer Belkinien, hoderystende over mors uvitenhet.
Slik er (litt av) kjolen:Den observante leser vil kanskje gjenkjenne den fra en tidligere H&M kolleksjon. Jeg synes den var fortreffelig! Det er da godt med noe i klesskapet som ikke er Noa Noa og Odd Molly! Haha!

Kosedyrene gadd jeg ikke ta bilde av, vi har vel strengt tatt alle sett loppiskosedyr før. De er ikke nødvendigvis veldig bloggbare.

Kakemette og lykkelige trasket jeg og Belkinien hjemover med kuppene våre, fornøyde med å tross alt ha gjort pitte-ørlite-granne for at noen barn i Nepal skal få seg en skole.

Vanligvis ville jo lykketreff-kupp historien endt her, og ikke gjentatt seg på månedsvis. Men som om ikke dette var nok - se hva jeg snublet over på Fretex i går:Fiiine, fine glassene!
De ser ut til å romme ganske mye, og jeg lurer på hva man egentlig drikker av slike. Baileys? Sherry? Jeg lover å teste det ut, og komme med en tilbakemelding. Hittil har de bare fått stått og flottet seg med telys. Det ble fint det også!

Etter all denne kupp-skrytingen, er det vel en viss fare for at jeg går tomhendt og slukøret hjem fra hver eneste loppis i høst. Den sjansen tar jeg!

Fin dag til alle dere der ute, og særlig til de av dere som har gitt oss så varm bloggevelkomst og fine kommentarer!
Greie er dere!


11 kommentarer:

 1. Så kjekt at dåkke va heldige og gjorde sånne funn da!!

  E ikkje kvar dag det nei, og flotte retro sengetøy e definitift ikkje kvardagskost å finna sjå meg heller... :o(

  Eg må forresten sei at eg har laga ett innlegg om bloggen dåkkas og lånt nåken bilder.

  Håpe verkelig at det e greit, for det e KUN meint som et kompliment ;o)

  SvarSlett
 2. Snublet over bloggen din via Namaste - og for en herlig blogg! Dette vil jeg følge med på. Slenger meg med som følger med en eneste gang! Alltid stas å oppdage nye, flotte og morsomme blogger!

  Klem

  SvarSlett
 3. Ha ha ,hvilken blog :-)

  Klem og Lakridspibe :-)

  SvarSlett
 4. Digga de glassa :) Ja jeg tror det er godt med en søt likør i disse , og god kaffe til ;)

  Kos dere i kveld :)

  SvarSlett
 5. Hei igjen,
  Det e jaffal 2 så har tatt oppfordringen min foreløpig ser eg ;o) Blei glad eg nå :o)

  Og veeeldig velfortjent! Kjekt at du og blei glad, og Belkinien og kanskje...? :o)

  Eg hadde meg forresten ein rask tur innom min egen Fretex nå i ittemiddag, og jammen fant eg flærre ting! Spesielt 6 fantastisk nyyydelige skattar (i mine auger) og tenkte på deg faktisk då, tihi :o)

  Dei må nesten barra visas fram på bloggen, men eg får venta litt, så flest mulig får muligheten te å finna dåkke tenke eg ;o)
  Mange har nemlig ein tendens te å lesa det nyaste innlegget har eg inntrykk av, så då må jo dåkke få litt mærr tid i den posisjonen :o)

  Ha ein superfin kveld begge 2 :o)

  SvarSlett
 6. Flotte loppisfunn!Og nok et artig innlegg:)
  Ser du har fått fin reklame hos Kreativ/Impulsiv, det var jo hyggelig - og fortjent også!
  Vi blogges plutselig!

  SvarSlett
 7. For noen fine loppekupp du har prestert :))Både tallerkener og glass! Slike glass kan jo brukes til alt mulig :))Du skriver så morsomt at jeg blir sittende og humre her, og broderiene dine er helt knall!! :)))Ha en super helg :))

  SvarSlett
 8. Masse flott du har funnet!! Gratulerer!! :)
  Ha en flott helg
  Klem

  SvarSlett
 9. Tulle ikkje; tårene rant sjå meg når eg leste den siste kommentaren så mammen hadde skreve te meg i går Belkini ♥
  Du og mammen din har all grunn te å værr stolte, og eg e sååå glad for at denna gongen var det faktisk min fortjeneste :o)

  Dåkke må inn og sjå på kommentarene, for det e ikkje bare eg så syns at dåkke e KJEMPEFINE nei!! :o) Eg har jo sett andre sine kommentarer her inne og, og du ska veta at me skrive ikkje sånt hvis me ikkje meine det ;o)

  Og Pafrika: har eg rett i at det blå forkle eg fant hadde passt hos deg...? ;o)

  SvarSlett
 10. Nå føle eg meg som ein skikkelig gjenganger her, men eg hadde altså litt mærr på ♥ i kveld, tihi :o)

  Ombestemte meg angåande forkle og vil senda det te deg elle Skjerstad heller, møkje heller ;o)

  Kan jo ikkje velga mellom dåkke (det hadde vore frekt det...) så eg har sagt at den så skrive te meg fysst får forkle i posten.

  Så send meg ein mail med adressa di te jeo74@msn.com :o)

  Og den spraylakken kan nå visst brukast te det mesta, så eg glede meg te å setta igang! E jo heilt enig med deg at det e heilt naturlig å begynna på nye prosjekter når ein har ein heile haug liggande... (ikkje ulikt situasjonen her i heimen) Ein kan jo glømma dei fantastiske ideane ein har fått elle nåke... Dessuten e det alltid kjekkast å begynna på nåke heilt nytt - sånn e det barra!!

  SvarSlett
 11. Jeg har arvet glass med samme form (i helfarget glass) som i min familie alltid har gått for å være dessertskåler. Det kan jo også være fordi farmor var avholds og at likør aldri var et alternativ (hun var forøvrig stril).

  SvarSlett

Pafrika og Belkini blir svært begeistret hvis besøkende legger igjen noen ord!