mandag 27. juni 2011

Bad blogger

Pafrika er en skikkelig bad blogger for tiden, det er ikke til å komme unna. På den andre siden er jeg kanongod til å ligge på sofaen og lese middelmådig fantasylitteratur, det skal jeg ha. Et syprosjekt har jeg også startet, med det resultat at symaskinen står på stuebordet andre uken på rad. Syrommet/kontoret er så rotete at der går det ikke an å sy lenger. Syprosjektet er, unødvendig å si kanskje, selvfølgelig ikke i nærheten av ferdigstillelse. Akk ja, sånn går no dagan.

Men, jeg klager ikke. Hvorfor skulle jeg det??! Jeg har det jo som plommen i egget, med ignorering av så og si alle plikter. Mulig noen rundt meg klager litt, jeg hører ikke etter når jeg jakter varulver. Om en seks ukers tid er det dessuten sannsynligvis slutt på slaraffenlivet, så det er bare å nyte det i fulle drag. Og fylle opp søvnbanken, ikke minst. Bebisen fortjener en opplagt mor, må vite!

Nuvel, nok om det. I dag skal jeg egentlig bare rett innom for å takke for en kul gave jeg fikk av Girafmamma, og en award fra Hegemoni.
Giraffmamma pakket inn gaven ved hjelp av disse fine illustrasjonene, dessverre svært betegnende for sommerværet i Bergen disse dager.


Ingen sak å være fornøyd i regnet hvis du har en kanin å plaske rundt i dammene med. Det har imidlertid ikke vi, til Belkiniens store frustrasjon.


Inni fant jeg dette snaisne perlebildet:


Vel talt. Hva mer er det å si, egentlig?

Ålehovve, der har du et bergensuttrykk som er alt for lite brukt, etter min mening! Tusen takk for dialektisk oppfriskning Giraffmamma, og det fra en østlending attpåtil! Jeg har prøvd å flettte uttrykket inn i mitt daglige vokabular, men har ikke fått helt dreisen på det ennå. Men jeg gir meg ikke. Jeg er nok et aldri så lite ålehovve selv for tiden også, for jeg finner ikke igjen awarden fra Hegemoni. Kan jeg unnskylde meg med å være litt gravid i hjernen også? Mener nemlig å erindre at jeg ble grådig glad, så tusen takk skal du ha! Jeg er slett ikke utakknemmlig, bare trøtt og lat. Det er jo myye mer sympatiske egenskaper... eller?? ;)


Mystisk nok ser jeg at jeg fortsatt har besøkende daglig her inne, selv om det skjer fint lite for tiden. Takk for det, og ekstra fine dager til dere som fortsatt gidder å stikke innom!

9 kommentarer:

 1. Men tenk at jeg ikke har fått med meg den gledelig forestående begivenheten:) Dere skal ha en baby. tenker Belkinien er glad for å bli storesøster:) GRATULERER SÅ MYE til alle tre/fire/fem:)
  Du har lov til å være Bad blogger du nå vettu:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Ålehovve er det virkelig leeenge siden jeg har hørt. Nordlendingen har jo et rikholdig og friskt vokabular når det gjelder bannskap, så her har jeg noe å parere med:-)

  Nyt dagene på sofaene - de er velfortjent! Tenk at snart er bebiesen her:-)


  Klem

  SvarSlett
 3. Ålehovve, det er jo genialt!! :)

  Takker ellers for at du valgt å forlate sofa i går, for kinobesøket vårt ble et av de bedre på lenge!! Jeg ler ennå :)

  SvarSlett
 4. Tenk at det barra e 6 veker igjen da!!!?
  Veldig god grunn te å værr "bad blogger" :o)
  Så kjekt altså. Eg var på babybesøk i dag faktisk. Det verke i eggstokker og ALT som er...
  Eg og vil!!! E veldig glad på dine vegne da :o)

  Masse lykke te og goooooood sommer snuppa!

  SvarSlett
 5. Helt fantastisk gave du har fått! haha.. JEg elsker det!

  SvarSlett
 6. Moahahahaha!
  Det e fortsatt røde stjerner i postkassa mi, og antagelig heile veien mellom her og Bergen og :o)
  Tusner på tusner på takk te dåkke alle tri!
  Kunne jo ikkje blitt et bloggeteppe uten dåkke liksom :o)
  Ps; eg e jo elendig te å ta bilder, så eg e nok egentlig endå flinkare te å sy enn det ser ut, ja; den går eg for ;o) Naturtalent syns eg å huske at Eple sa ein gong. Trur eg går for den og :o) E jaffal kjekt, terapi kjenne eg :o)

  SvarSlett
 7. ho ho, morsomt ord. ALdri hørt før selv om hele slekta er fra Bergen. Teknisk sett er de mere Stril, kanskje derfor.. Ønsker deg akuratt slike gode avslappende dager videre. Her er det full rulle, med fint Bergen avbrekk neste uke.
  Blir godt med frisk luft. Bare det ikke regner. Jeg hater regn. Men ikke når jeg er innendørs..
  Om du ser denne kommentaren, har du noen gode bruktbutikk tips fra Bergens området? (Sier damen som skulle lage nasjonal bruktbutikkguide og ikke kom lenger en den andre dagen..) Vel vel.. Takknemmelig for alle tips du måtte ha :D

  Smil fra Mumsi

  SvarSlett
 8. For to år siden nærmet det seg for meg og...Det er utrolig så fort tida går! Lykke til i siste innspurt, og ha en fin sommer!

  SvarSlett
 9. Haha, eg kjenner òg svært godt til det fenomenet - heklaprosjekt som berre ligg og stirar på meg, og som aldri veks, same kor ofte eg tenkjer på at eg må gjere noko med det :) Kanskje det er orsaka..? ;)
  Ååå, så koseleg at det berre er nokre få veker att! Ønskjer deg supermykje lukke til med siste innspurt :)
  Klem, Kristin

  SvarSlett

Pafrika og Belkini blir svært begeistret hvis besøkende legger igjen noen ord!