fredag 16. desember 2011

Strikk deg et liv!

...eller bare grådig mange luer?
Jepp, det er visst det jeg gjør for tiden. Munter klirring akkompagnerer hver en ledig stund, og dem er det strengt tatt mange av. Jeg strikker, og hører på Charlaine Harris' Sookie Stackhouse lydbøker på iPhonen. Dette har ført til sterke assosiasjoner mellom ulike strikkeprosjekter og Sookies liv og levnet. Denne rosa luen her, den representerer Dead to the World, og vips, får jeg et herlig mentalt bilde av en naken Eric the Northman nervøst joggende langs Hummingbird Road, fangs out and everything. Naijs, skal jeg si dere!Eric støtter Rosa Sloyfe aksjonen, det er jeg sikker på.


Disse her har jeg holdt på med så lenge, og dermed vært gjennom så mange lydbøker, at ingen spesielle assosiasjoner har festet seg. For noen uker siden var de fine og hvite. Nå er de bare varme.


Jeg har enorme føtter. Den høyre er i tillegg en klumpfot. Det er ikke så lett.


Tovede tøfler er fantastisk, særlig for en som neppe holder mye over 33 grader fra knærne og ned. Før jeg gikk i gang med disse, hadde jeg godt og grundig slitt ut de grønne som kan skues ute i margen her. Der sydde jeg på et lite broderi på hver, mens disse får bare en knapp. Men en skikkelig fin en.


Knappen er fra Knappehuset i sentrum. Som jeg til min bestyrtelse har oppdaget at nylig er nedlagt?!


Slik kunne jeg fortsatt i det uendelige. Iallefall to luer til. Jeg skal imidlertid ikke skamløst tigge om skryt for hele produksjonen i dag. Sparer noe til en regnværsdag, men avslutter med denne kreasjonen her. Spesielt egnet for dem som skulle vært født med stilk på hodet.Jeg ler av, og hun ler med. Sånn går nå dagene.Fin helg til dere som stikker innom!

9 kommentarer:

 1. Her går det unna med pinnene må jeg si! Flotte strikkeprosjekter! Falt jo helt for stilkluen:-) Nyydelig modell gjør at mesterverk kommer helt til sin rett.

  Jeg venter forresten fremdeles på invitasjon til koselig lunsj FØR jul, hi, hi:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg!

  Takk for hyggelig melding inne hos meg.
  Jeg er også å treffe på min nye blogg som er en jobbeblogg. Besøk meg gjerne der også.
  EirinBjornstad.no

  Alt godt fra Eirin. ,-)

  SvarSlett
 3. Haha ;) Jeg sitter her for meg selv og humrer ;) Det bildet av lillejenta, med den alt for lille lua. Så artig ! Syns det var fine ting du hadde strikket :) Selv har jeg litt strikkedilla for tiden også . Men her går det i ikke fult så avansert- skjerf og halser ;)

  Fin lørdag ønskes deg :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Jeg siger True Blood ..til det hele..

  Fang hilsen Vilma

  SvarSlett
 5. Neimen...blogger du og? Så morro - her må jeg følge med!!

  Takk for koselig kommentar hos meg - kjekt!

  Ønsker dere alle en riktig fin jul fra oss alle!

  Stor klem og hils gjengen din!

  SvarSlett
 6. Hahahaha! Nydelig produksjon - særlig sistnevnte blide beibi;-))

  Satser på storstilt produksjon i jula innimellom montering av møbler og rydding - men som regel legges lista aaaalt for høyt. Har imidlertid stor sans for din evne til multitasking;-)) Mulig jeg blir nødt til å herme. Får både lest og strikket aaaaalt for lite og kom egentlig ikke på at de to lot seg kombinere (ikke helt først i køen, kanskje...)... Og selvsagt støtter Eric Rosa Sløyfe-aksjonen. Det er jeg sikker på. Synes for øvrig jeg så noen bloddråper på de fine knappene du hadde pyntet tøffelstasen med - eller er det bare jeg som også har litt True Blood på hjernen... Mulig det. Og så kjøpte jeg en bok i København som heter "Vampire Knits" - så det er definitivt en link der, ja.

  Fortsatt herlig førjulstid til deg og dine!

  SvarSlett
 7. Hi hi, herlig :-) Fine luer og tøfler, og den fineste babyen!!

  Klem

  SvarSlett
 8. Wow, litt av en produksjon, og da tenker jeg mest på den stilkbabyen - er jo ikke farlig med en liten utvekst når mammen kan strikke passende lue...
  Nei, man skal vel ikke spøke med sånt - for ei skjønn jente du har - herlig smil!

  Tøflene dine så deilige ut! - har du tenkt på å lage noe for oss som på vinterstid ikke kommer over 33 grader på rompa?

  Og til sist - jeg har visst glemt å svare deg på spørsmålet om luer. Jeg har ingen i str 6 mnd nå, men det er klart jeg gjerne lager en til deg hvis du fremdeles er interessert etter du selv har startet denne strikkeproduksjonen?
  Men kan ikke få gjort noe særlig med det før etter jul. Men har du lyst på en retrolue foret med fleece så skal jeg med glede sy en!
  Gi bare beskjed på bloggen eller på mail!

  Nå burde jeg vel finne bingen, det kommer visst en dag imorgen - plutselig og igrunn like brutalt føles de første minuttene etter klokka klang, hver dag. Men, det er bare så deilig å sveve litt rundt i verdensveven mens det snorkes på andre rom...

  Klem igjen

  SvarSlett
 9. I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

  SvarSlett

Pafrika og Belkini blir svært begeistret hvis besøkende legger igjen noen ord!