søndag 12. desember 2010

Friheten smaker!

Ja, det gjør den jammen!
De siste ukene har Pafrika hatt bloggepause, grunnet flere presserende aktiviteter. Den mest fremtredende var ulidelig lang og kjedelig eksamenslesing. I eksamenstiden (og ellers også, igrunnen) har timen mellom 18 og 19 vært en time jeg virkelig har satt frem til. Virkelig! Da har jeg tatt turen til Stars Hollow og hengt med Lorelai og Rory, og glemt alt jeg har lest den dagen. Men som kom første desember gitt, og med den julebarne-TV. Forbanna Månetoppen, har jeg hvest stille for meg selv.
Men så, en dag snublet jeg over fantastisk kunnskap - Gilmore Girls sendes i reprise hver dag kl 11.10! Jippiiiii! Et lite øyeblikk bekymret det meg pittelitt at jeg følte denne ekte, genuine gleden over en TV-opplevelse. Burde ikke slike følelser vært knyttet til ting som turer i skog og mark med mann og barn med snø i øyenvippene og glitrende øyne, påfulgt av varm kakaokos og stearinlys?
Næh.

Nuvel, nok om det. Jeg har forsømt Blogglandia i det siste, det er helt klart. Jeg gikk for eksempel glipp av den meget bloggbare advendtstid-starten. Men nå har jeg nå faktisk en heklet kalender til Belkinien, og den må selvsagt blogges, selv om vi allerede skriver luke 12:Julekalender, julestol med selvsydd julepute i! Å, nå føler jeg meg som en ekte interiørblogger her.Er nok bare puten jeg har mekket selv. Ikke en gang gulvet har jeg malt. Men stolen har jeg sittet mye i.


Meg og Belkinien har ellers kost oss med litt julepynting innimellom alle pliktene. Jeg har mest julestemning før jul, og mener den må gripes og skvises til den skriker. Ikke noe julepietisme før jul i denne heimen, med nekting av pinnekjøttspising og ikke juletre før lillejulaften. Da er jo julen nesten over!

Juletreet må vi av dryssemessige årsaker fortsatt vente litt med, men disse englene er allerede kommet opp. De kuppet jeg på Fretex for lenge siden, grådig fine er de!Fin førjulstid til dere alle!I morgen har jeg planer om en storstilt bloggerunde. Gledar meg!

18 kommentarer:

 1. Næmmen, Pafrika, der VAR du jo!Akkurat da jeg la inn en kommentar under det forrige innlegget ditt.
  Grattis med overstått eksamen:D
  Og så flink du er da, finfinfin adventskalender!Og atte.G-girls slår Månetoppen ner i støvla!
  Fin søndagskveld til deg!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Herlig med hjemmelagd julekalender :) Og julerød stol da ;)
  Ha en fin ny adventsuke!!
  -Klem-

  SvarSlett
 3. Grattis med gjennomført eksamen! Håper det gikk fint:-)

  Et juleinnlegg helt i min ånd dette her:-) Helt enig i at juletreet skinner best før jul, så vi har faktisk pyntet juletreet i dag...

  Stilig pute du har sydd og stilig stol - et riktig NiB innlegg dette:-)
  Og de fine gavene du har pakket inn på kalenderen! De ser ut som de er pakket med kjærlighet. Sånn er det ikke her...

  Når skal vi la kredittkortene gløde på Nesttun? Sender du meg en mail, siden jeg ikke finner noe kontaktinfo på deg?

  KLem

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake Pafrika ;) Og gratulerer med vel overstått eksamen :) Flott julekalender og en herlig stol med selvmekka pute :)

  Ha en fin uke som kommer :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Welcome back! Håper eksamen gikk fint! Herlig stol du har! Deilig vegg og gulv, og nydelig pute:)

  Ha en fin dag på selveste Luciadagen:) Klæmklæm

  SvarSlett
 6. God morgen!

  Så koselig å ha deg tilbake! Har savnet deg, vettu!
  Englene var skjønne da! :-)

  Ha en strålende Lucia!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 7. Gratulerer med vel overstått eksamen og kjekt å "se" deg! Ikke at jeg er den mest ihuga blogger for tiden selv, men når jeg nå var innom var det kjekt å lese/se ditt innlegg!

  Flott pute i fin stol og kalenderen til belkinien minnet litt om min egen barndomskalsender, bare at den hadde ikke så søte og spennende gaver.

  Ha en fortsatt god før-jul med julepynt, jeg dro fram nesten alt tidlig i desember. Plutselig er det jo over og jeg har knapt lagt merke til det....

  Nå tenker jeg på deg hver gang jeg tar meg en cola, og tenker det er godt å vite at det finnes like gale mennesker som meg...
  Italiensk is - sukk - det er godt det! Men det må også være ordentlig, ikke sånn lekeitaliensk som Bella Italia fra Diplom Is eller var det Hennig Olsen? Her glapp visst oversikten min, jeg som trudde jeg hadde svart belte i isvarianter som selges i Norge... Men Hagendazs (?) er en dyr og god is. Hvorfor må jeg alltid sette mest pris på de dyre variantene. Jeg er jo nokså billig i drift når det gjelder andre nødvendige ting...

  Ha en god dag!

  SvarSlett
 8. Velkommen tilbake! =D
  Godt å se deg her igjen, og godt å høre du nå er ferdig med eksamen og kan nyte juletiden. Er det ikke deilig å vite at du nå er ajour? -Om jeg skjønte det rett at du faktisk er ferdig med siste eksamen da.. ;)
  Kos deg masse med både gulltvtid, adventstiden og julepyntingen! Den er du på god og flott vei med nå ser jeg. Røff pute, og skjønn dingel! Kalenderen ligger det mye jobb i ser jeg. Synes du er ordentlig dyktig, som har tungen rett i munnen og får til alt jeg. Flinke jenta si! =D

  Stor førjulsklem fra Huldra :)

  SvarSlett
 9. Julestuggu di er fantastisk ven! Eg vert glad av å sjå på biletet av stol og kalender. Flinke, flinke eksamensjenten!! Hurra.

  (-ja, jeg er på jobb og skriver i angst for å bli fersket...Derfor så vakkert komponert tekst her. Er stygt ut å kjøre for tiden når det gjelder blogging i arbeidstiden.

  Gleeeedeeer meg til juuul!!!)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med overstått eksamen.
  Dette var jo eit av dei kjekkaste interiørinnlegga eg har sett.

  SvarSlett
 11. GODT å ha deg tebake!

  Så du har hekla kalender te Belkinien og du? ;o)
  Imponert sjølsagt.

  Det e forresten ikkje feil å glede seg øve ein så god virkelighetsflukt som et TV program, så sånn e det.
  Det var nå godt at du fant den fantastiske reprisekanalen da!

  Presentabelt hjem du vise fram her må eg sei, og ser inne hos Belkinien at hu e fornøyd med pakkene. Ganske så "god mor" innslag i den travle eksamenstida med andre ord.

  Nyyyt friheten og koooos deg nå fram te jul med velfortjent hvile.

  Klem

  SvarSlett
 12. Hola!

  Det er viktig å belønne seg selv underveis når man driver med sånne kjedelige ting som eksamenslesing. Her i huset er vi dessverre litt for flink til å ta belønningen først, noe som dessverre fører til at det blir veldig mye mindre interessant å ta fatt på det mindre koselige gjøremålet etterpå. Altså, vi legger sammen to og to, og får en. Forstå det den som kan.

  Jeg er i prosessen lage berlinerkrans-deig just nu, og har en liten kunstpause mens eggene avkjøles. Teite julekaker som skal ha kokte eggeplommer i seg. Første gangen jeg tester dette, så nervene er i helspenn.

  Kos deg KRAFTIG med G girls! Klem fra Tevanga.

  SvarSlett
 13. Har du hatt eksamen?! Håper det gikk bra!
  Her har vesla fått sansen for Månetoppen, så vi slipper ikke unna...

  SvarSlett
 14. "Queen of fucking everything" ja!!!
  Digga den, så det bildet måtte med, og det måtte sjølsagt deg te for å kommentera det ;o)

  Eg trur det må broderes.
  Har faktisk brodersakene fra Skjerstad med meg, men her e det ingen "kjære mor", så med tett program, så spørs det. Har jaffal planen klar kjenne eg ;o)

  Eg fekk forresten med meg at du ikkje hadde brodert den kalenderen, men du skreiv at du hadde hekla ein ser du... ;o)

  Det virke som mange har lest blogger leeenge før de begynne sjøl. Ikkje tilfelle hos meg, men hu veninna mi som leda meg inn i bloggeverdenen har faktisk tenkt å begynna nå. Hu e ei av dei som har fulgt blogger lenge.

  Nå sitte eg faktisk med et glas rødvin og begynne å bli susen. Sikkert what the Doctor ordered... billig i drift e eg blitt jaffal, så det e aldrio så gale at det ikkje e godt for nåke ;o)

  Og absolutt kred te dei som skrive innlegg på innlegg uten å få kommentar. Hadde ikkje eg klart heller trur eg. Og kim som får masse følgerar e ofta tilfeldig ja. Hvis du feks ser på danske blogger så har de ofte masse følgere, men de fiske jo itte følgere med fancy Give Aways kor en må bli følger for å bli med. De får ikkje så mange tilbakemeldinger på innleggene sine ser eg ofta, og då forsvinne jo poenget spør du meg.
  Nei, vil heller ha færre følgere og at det e folk som faktisk vil følge bloggen liksom.

  Møkje på hjerta her...
  Kombinasjon av litt rødvin og pur glede øve å ha deg tebake, du aller godeste :o)

  Klem på klem

  SvarSlett
 15. For et flott stykke arbeid med den kalenderen!
  Gilmore Gitls, ja...fulgte virkelig med på det for noen år sida. Men det ble jo bare tull når Lorelai ikke fikk det til å funke med Luke når de endelig fikk hverandre...

  SvarSlett
 16. Hei på deg, så godt å høre at du er tilbake. Selv forsøker jeg å bare skyve på lesing og allt som handler om eksamen, det er jo lenge til våren da...uff, må skjerpe meg jeg også snart.
  Du er savnet skal du vite. Gleder meg til flere innlegg fra deg;) Ha en fin dag i morgen, klem Wilhelmine.

  SvarSlett
 17. Grattis med overstått. Jeg synes f.eks at svibel og amaryllis er best rett før de springer ut. Og etterhvert som jeg blir eldre synes jeg og at konfirmanter er helt nydelige! De står der på terskelen til voksenlivet og er bare herlige :) Ellers så kan jo tenåringer være en plage og.....Så poenget var at jula er best før den kommer, hvis du skjønner ;) Blomstring kan være for mye, særlig for den allergiske mannen min, femten svibler som blomstrer er heftige saker!
  Nå skriver jeg bare tull, sånn virker nemlig migrenemedisinen. Ha en god natt!

  SvarSlett
 18. Så kjekt at dåkke ska treffast!!!
  E vel ferdige nå kanskje, men håpe dåkke tok ein kaffi for meg og ja ;o)

  Rekne med at dåkke har kosa dåkke storveis!

  SvarSlett

Pafrika og Belkini blir svært begeistret hvis besøkende legger igjen noen ord!