torsdag 7. april 2011

Ta den award og la den vandre

Eg e klar. Te, check. Sjokolade, check. Noe å melde,che... nei, ikke så sikker der. Men en skal ikke la seg stanse av uviktige detaljer. I dag har jeg bare lyst å skrive. Noe. Da passer det jo fint å begynne med å takke for en fin award jeg fikk hin dagen, av bloggene Potlå og Kaisas mamma. Alle awarder er kjekke å få, men denne hadde ingen "fortell om deg selv" forpliktelser knyttet til seg, og det er jo helt i orden, det også!



Liebster blogg tenker jeg vi kaller den for enkelthets skyld, og den krever ikke mer enn å være en skikkelig fin anerkjennelse, som man kan gi videre til 5 blogger med følgere under 100. En snaisen vri, og mine fem er som følger:

 • Tevangas Teselskap. Hun har jeg awardet før tror jeg, men ingen grunn til å ikke gjøre det igjen. Hun skriver godt og morsomt, og tar fine bilder. Ta en kopp te hos Tevanga! (haha!)
 • Rockefår. Hun har jeg også awardet før, men som nevnt over osv. Meg og Rockefåren deler samme last her i livet, og vi vet å glede oss over den også. Mmmm! Ellers er det så fin tone i Rockefårbloggen, dessuten er hun grådig flink å sy og designe og sånt. Ta en tur innom! (hadde lyst å skrive noe med å rocke hos rockefår... men lot det i blødmenes navn (nesten) være"!)
 • From not to hot. Har jeg ikke nettopp awardet henne, eller var det en utfordring? Husker ikke, men her kommer isåfall mer. From not to hot skriver om mye forskjellig, med utgangspunktet er oppfiksing av gamle møbler. Innimellom mener hun litt om krig og fred og religion og sånt også, det liker vi.
 • Giraffmamma. En av de få bloggerne jeg har truffet live, nettopp på grunn av Blogglandia! Det var grådig kjekt, og en dag om ikke så lenge har iallefall jeg tenkt at vi skal ta den kaffen vi har snakket om en stund nå. Giraffmamma liker giraffer (bombe) og barn og sånt, og skriver fine tekster om det, blant annet. Fine bilder tar hun også.
 • Belkinien. Min egen lille Belkini, som selvsagt er den aller beste jenten i hele verden! Belkinien har et anseelig antall følgere synes jeg, særlig med tanke på at det går noen uker eller måneder mellom hvert innlegg. For ikke å snakke om at hun er svært sparsom med å kommentere hos andre. Derfor sender jeg samtidig en stor takk til dere som stikker innom og kommenterer hos henne. Belkinien blir så glad, og det blir jeg også. Dere er greie!

værsågod, liebster medbloggere!


Jeg er godt i gang med takking nå, og hiver derfor med et tusen takk til Namaste, for denne fine og selvsydde vesken jeg vant i et lotteri, som en av Knittys følger. Bildene er selvsagt arrangert!

....og hadde jeg nå klart å vise bildene, hadde det vært optimalt. Men når jeg skal lime dem inn, blir teksten over blå, og slettet i innlimingsprosessen. Uansett hvor mange finurlige måter jeg prøver å lime inn på. Hvorfor skjer dette???En ond, og helsikens forbannet irriterende sirkel jeg har havnet i her. Faaaens drit! Uansett, det er en fin veske, og påskekrimmen jeg lett og ledig hadde arrangert oppi vesken, har jeg også troen på. PC'en derimot, har ingen tillit for øyeblikket.

Vel. Ingen flere bilder skal limes inn i dag, har PC'en bestemt. Nå er jeg litt sur, for jeg hadde planlagt en pen liten kavalkade av nyeste bruktkupp, etter at takksigelser var avlevert. Men lenger kommer jeg tydeligvis ikke nå, og må derfor pent takke for meg. Jeg vurderer å ringe it-supporten på jobb, men noe i meg holder igjen, og det er jeg egentlig glad for. De kan sikkert ingenting om bloggetrøbbel, heller, for ikke å snakke om hvor forsvinnende lite de sannsynligvis interesserer seg for den slags. Dermed trekker Pafrika og påskekrimmen seg tilbake for litt kvalitetstid i sofaen, og satser på at grusomme mord setter bloggetrøbbel i perspektiv.


Grr.


7 kommentarer:

 1. gratulerer med Liebster bloggaward:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Tusen hjertelig :)
  Setter stor pris på en oppmuntring!
  Jeg som hadde en sliten dag i går og ikke orket tanken på mere greier inn i huset, veeeeel, var en liten tur på fretex i dag.... Og fant kakefat og lokkefat i to serier som jeg samler på, i perfekt stand :)
  Og mannen min hadde en fin nyhet i dag sa han, det sto på bt.no at de som shopper lever lengre.... Nå så det ut som det gjaldt de over 65 ved nærmere lesing, så vi har noe å se fram til! (ja, og de bodde i Taiwan, men det kan ordnes....)
  Nå skal jeg tenke ut fem blogger som skal prises høyt. Må sove på det.
  Håper på sol i morra!
  Takk igjen for pris og hils Belkinien, lenge siden vi har hørt noe fra henne nå ;)

  SvarSlett
 3. He he nå så jeg kommentaren din, skal perle noe banning til deg jeg ;) Skal være klar over helga, overrekkes ved anledning!

  SvarSlett
 4. Grattis med flott award!
  Det ordner seg nok snart med bilder skal du se:-)
  Lyst til å ta en tur innom neste uke??

  SvarSlett
 5. Takk for flott award, synes du summerte opp fint hvordan bloggen min er :)
  Hvordan går det med bestemorsrutene Pafrika? Har det blitt noen flere, eller blir det underlag til glassene? Husk, det er ingen skam å snu!

  God helg til deg og Belkinien.

  SvarSlett
 6. Duste-PC som nekter å vise fine arrangerte bilder. Hva er vitsen med det liksom!?

  Som vanlig har du valgt meget verdige award-mottagere. Veldig bra! Ellers; takk for lunsjen i dag- det var knallkjekt :D (Moahahaha!!)

  SvarSlett
 7. Og så arrangerte bilder da!
  Irriteranes når den pc'en ikkje vil samarbeide altså.

  Eg og Skjerstad leste forresten innlegget ditt då eg var hos henna. Vett ikkje heilt koffår hu drog fram pc'en midt i vindrikkinga, men hu digge deg og Eple ca lika møkje så eg gjørr, så då flirte me, lo og skålte for deg snupps ;o)

  Så kjekt å sjå at du fortsatt har kontakt med Barbro og Giraffmamma da. Eg har så smått tenkt å ta Trym med meg på ein Bergenstur nå i vår, meeeeen... Fekk endelig tilgang på skatteoppgjøret nå i kveld, og det ser ut så de vil ha 35 000 av meg, frekkasene!!!!
  Håpe verkelig det e gjort ein feil ein plass kan du sei...

  Ellers alt vel :o)

  SvarSlett

Pafrika og Belkini blir svært begeistret hvis besøkende legger igjen noen ord!