tirsdag 22. februar 2011

Lat, men ikke utakknemmelig!

Det er jeg slett ikke!
Joda, visst er jeg lat. For tiden skammelig bloggelat, selv om latskapen også ser ut til å fremtre på andre områder. Men utakknemmelig, det er jeg aldeles ikke! Derfor har det ligget en liten glo av dårlig sammvittighet og ulmet den siste tiden, og slikt pleier jeg igrunnen å være lykkelig forskånet for. Men det har seg slik at jeg har, i denne relativt lange fraværsperioden, utrolig nok mottatt opp til flere awarder. Igjen streifer jeg innom tanken om at jeg belønnes for bloggefravær, men i fare for å bli beskyldt for ukledelig falsk beskjedenhet skal jeg ikke utbrodere dette nærmere. Iallefall, jeg tar et oppsamlingsheat på diverse tildelelser i kveld, og sier tusen takk til giverne, jeg blir veldig glad for den fine oppmerksomheten dere har gitt meg!

Først ute var Namaste fra bloggen Kreativ ♥ Impulsiv, sannsynligvis Blogglandias fremste framsnakker. Hun utnevnte meg til intet mindre enn queen of fucking everything!Det er slett ikke lite, og en tittel jeg selvsagt umiddelbart aksepterer. Dronning som jeg nå er, dropper jeg imidlertid glatt å fortelle mer nytt om meg selv. Refererer heller til forrige innlegg, 4x4, der dere kan lese dere grundig lei på meningsløs info om Pafrika.


Neste award kom fra den godeste Mims, den fine pink cherry on top. Viser til mitt tidligere innlegg som kirsebær for nærmere informasjon, men fikk likevel lyst til å legge ut noe ny pafrikainfo:
1. Eeeelsker Sons of Anarchy, gøyeste serien siden Dexter, kanskje til og med på høyde med den godeste sosiopaten.
2. Jax i SoA liker vi. Meget godt. Mmm, eyecandy.
3. Når Belkinien er vel i seng om ikke lenge, skal jeg ha meg en høytidsstund med DVD spilleren og siste episode i sesong to. Godt mulig jeg supplerer med en iskald boksecola og Oreokake for maksimal lykkeopplevelse.

I steden for det rosa kirsebæret, velger jeg å legge ut et bilde av Jax. For han er bedre enn all verdens kirsebær!
Siste awarden kommer fra den for meg nyoppdagede bloggen Fragmenter. Vel verdt et besøk, og jeg anbefaler alle å stikke innom via denne linken jeg lett og ledig legger ut her.Jammen skal jeg også her legge ut om meg selv, og dere begynner vel å bli drita lei. Kanskje vi heller skal si at jeg kommer tilbake med spennende nyheter når disse eventuelt dukker opp? For hvor interessant er det for eksempel å vite at jeg for tiden gjør en solid, men hittil ikke særlig vellykket, innsats for å like makrell i tomat? Eller at jeg har den deiligste Oreokake i kjøleskapet, som jeg har fått av den übergreie Eplesøsteren? Eller at jeg har startet på atter et hekleprosjekt?

Nei, jeg tenkte meg det. Får heller komme tilbake når jeg har saftigere nyheter å by på. Dessuten roper Jax, og da kommer denne dronningen springende. 1 stk sons of anarchy kombinert med 1 stk queen of fucking everything må vel være match made in heaven, spør du meg.

Disse awardene skal etter rett sendes videre til blogger jeg liker. Jeg ser imidlertid at de har dukket opp på mange av de bloggene jeg stort sett frekventerer rundt i Blogglandia, og at jeg kanskje er litt seint ute. Derfor, dronning som jeg nå påviselig er, dropper jeg altså dette punktet. Men til dere jeg har fått dem av vil jeg nå uansett si right back at ya, og tusen takk, greieste Namaste, Elin og Mims!

Fin uke til alle som stikker innom!


12 kommentarer:

 1. Caramba! var ikke så stygg han nei! Men jeg føler meg helt utafor på tv-serie-fronten. På mine hittil 3 år som mor har jeg glatt misset de fleste spennende tv-serier og filmer. Jaja. Om noen år kanskje... Anyway, gratulerer så mycket med awarder :-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Grattis til dronningen

  SvarSlett
 3. All hail the queen!!

  Skal snart stifte nærmere bekjentskap med Jaz... og tror jeg gleder meg :)

  SvarSlett
 4. Fysst litt irritasjon for at du ofta ikkje komme opp på bloggrollen min! What's up with that?!!!

  Dritbra tolkning du überdronning ;o)

  Og; absolutt alt du velge å dela om deg sjøl e intr vettu :o)
  Ha det storveis snupps!

  SvarSlett
 5. Ops, oppdaget at jeg hadde skrevet navnet til kirsebæret JAX feil... Shit, nå er du nok litt sint på meg!! Unnskyyyld ;)

  SvarSlett
 6. Og makrell i tomat så e så godt! (Av og te, hvis eg e skikkeligt crazy, så spise eg TO skjever med det på ein og same dag) Gratla med awardane! Kem har sagt at ein må blogga ofte for å blogga bra? Eg syns du blogge råbra :-)

  SvarSlett
 7. Eg like faktisk barnekunst ja, men enig om at det te tider kan værr oppskrytt ja.
  Like feks IKKJE dorullnisser ;o)

  Det teppet var overrasakende lett faktisk. Eg e jo ikkje akkurat vant til oppskrifter og var litt forvirra dei fysste omgangene. Nå går det av seg sjøl. Angre på at eg ikkje valgte tjukkere pinner da, men rekke jo sjølsagt ikkje opp!
  Tips e altså å velge store pinner ;o)

  Håpe det står bra te med dåkke heile gjengen

  SvarSlett
 8. Er du også en sånn Dronning over alt faenskapet? Jeg og! Jeg har til og med en kaffekopp som beviser det, den kjøpte jeg i Edinburgh for et par år siden. Men skriften på den begynner å fade, så det var på tide med en bekreftelse av tittelen. Slå det fast en gang for alle og sånn.
  Ellers så skal det være sagt at jeg er en sånn godværsportsentusiast som bare melder seg når det er mesterskap, og bare når det går godt for Norge. VI vant, DE tapte og alt det der. Etter VM har jeg glemt hva alle løperne heter igjen. Bortsett fra Northugen da, han går det jo ikke an å glemme.
  For noe dritt med det viruset da, jeg gidder snart ikke sånne virus lenger. Hver vinter på den her tiden er det jo bare det ene som avløser det andre jo! Sikker på at det kler deg godt å ligge i soffan og kommandere jeg. Gå til anskaffelse av en sånn bjelle, eller kanskje en kazoo. På den måten kan du få undersåttene hurtigere på beina når du trenger noe. Kanskje. Det kan også lede til revolusjon og opprør, det er jo så populært om dagen.
  Men atte. Er Eple søsteren din? Eller var det ment som et sånnn kollegial slang. Bloggsøstre? Merker at jeg er nysgjerrig nå.
  Grattis med awardene! Du har en kjempebra blogg, du fortjener såklart både ære og berømmelse.
  God bedring til deg, vis viruset fingern og hiv det ut!

  SvarSlett
 9. Haha, ja trådfestings- og monteringsjobben e definitivt det kjedeligste! Eg pleie å sy lappane samen, men vett jammen ikkje om det e det mest effektive (grunnen te at eg gjørr det sånn e selvfølgeligt at mor mi gjørr det sånn..) Men eg ser jo at du allerede har fonne ein smarte måde å redusera jobben på ved å laga STORE lapper. Fine blei di òg! Ellers e det jo ikkje så dumt å gjørr skidjobben mens det går någe på TV som ein kan se sånn halvveis på og alligavel få med seg handlingå. Ski-VM for eksempel :-)

  Nei, makrell i tomat e og blir godt. Basta! :-D (det har kanskje hatt litt å sei at foreldrene mine sendte meg masse makrell i tomat i posten då eg va fattige student..)

  SvarSlett
 10. Ok, hvis du nå har klart å like makrell i tomat, hvordan??????????? er det mulig tror du, for meg mener jeg? Vet ikke.
  Er eple søsteren din? Hmmmmm, tull?
  Nå har vi vært så mye sjuke her at jeg skal jobbe litt mindre en stund, tror jeg, vi må opp og gå igjen.
  Så har studenten tid til en kaffe snart?
  Forresten så snuser jeg på en master nå, men litt i stuss, begynner å bli vant til lønn.....skummelt!
  Vi blogges!

  SvarSlett

Pafrika og Belkini blir svært begeistret hvis besøkende legger igjen noen ord!