torsdag 28. oktober 2010

Eg, et kirsebær!

Jepp, det var stas du!
Jeg har blitt kalt litt av hvert kan jeg fortelle dere, men aldri et kirsebær! Og jammen er jeg ikke i godt selskap også, kan jeg se rundtomkring i Blogglandia. Greieste Namaste fra Kreativ♥Impulsiv er det som har utnevnt meg til kirsebær, og det var skikkelig lurt av henne å gjøre før hun kommer og besøker meg i morgen! Men jeg er ikke tapt bak en vogn jeg heller, så jeg skynder meg å være kirsebær før hun eventuelt trekker hele stasen tilbake, etter å ha opplevde meg live...

Hehe. Vart du skremt no, Namaste?
Neeida, eg skal være den greieste Pafrikaen, og Belkinien har lovet å være den greieste Belkinien, så dette har jeg stor tro på! Likevel og for sikkerhetsskyld skynder jeg meg å gjøre ferdig kirsebærpliktene mine. Det er godt med alt som er gjort, for det kan ingen ta fra deg!
Kirsebæret sier jeg kan velge å fortelle tre ting jeg liker å gjøre, eller tre ting som ligger mitt hjerte nært. Jeg går for førstnevnte, tenker jeg. Etterpå vil kirsebæret at jeg viser et bilde jeg synes er fint.

1. Være på tur med Mr Pafrika og Belkinien, bare oss tre. På båttur, hyttetur, utenlandstur, det er i grunnen det samme. Vi er et superbra trekløver nemlig, og det er rett og slett bare grådig fint og gøy og koselig når vi henger ut sammen. Loving it!

2. Når jeg nettopp har oppdaget en ny bok, og finner ut at den er på 600 sider, og den første i en triologi, eller enda bedre, en serie på ti! Da er jeg skikkelig, skikkelig lykkelig. Å holde på å lese en bok som funker er rett og slett fantastisk. Det er som å ha en parallell virkelighet man vet man skal stikke innom i løpet av dagen, og der det er grådig gøy å være. See ya, virkeligheten!

3. Gå på kafe! Eeelsker det, og gjør det alt for lite!
Det er best å gå på kafe med Eple. Hører du, Eple???! Faktisk er det veldig mye som blir gøyere når jeg gjør det sammen med Eple. Selv det å være syk er litt bedre hvis jeg vet at Eple har synkronsyket seg med meg. God bedring, lille Eple!


Et bilde jeg liker, det er jo nesten like vanskelig som å velge yndlingsbok eller yndlingslåt. Nå er imidlertid denne pc'en en relativt streng og uforutsigbar herre, og det er ikke alltid jeg får tilgang til det jeg vil av bildemateriale. Det reduserer jo valgmulighetene litt. I kveld lander jeg på dette, av Belkinien og onkelhunden, på Landet tidligere i høst.Belkinien og Kafka

Nå får jeg gleden av å gi kirsebæret videre til fem andre blogger. Men siden jeg har vært så sent ute med kirsebæraktiviteten min, ser jeg at mange av de bloggene jeg liker, allerede selv har stått fram som kirsebær! What to do?
Vel, jeg velger rett og slett å ignorere dette faktum. Uavhengig av tidligere kirsebærtildelinger, velger jeg å gi awarden videre til:

 • Eple
 • Giraffmamma
 • From my Corner of England
 • Vilma's
 • Serendipity

Nå kjenner jeg at det var litt vanskelig å stoppe, for det er så mye jeg liker å gjøre!
Noe annet som jeg ikke vet om jeg liker enda, men har stor tro på, er å invitere ukjente bloggejenter på helgebesøk. Det er litt spennende, og både meg og Belkinien gleder oss stort til Namaste kommer i morgen! Jeg har både ryddet og støvsugd, og beordret Mr Pafrika til å skru hjul på bruskassen i stuen. Et kort og sinnsykt øyeblikk vurderte jeg faktisk å vaske vinduer! Det slo jeg heldigvis fra meg igjen, vil jo ikke skremme Namasten med en plettfri heim. For det er nemlig bare vindusvasken som gjenstår før det målet er nådd...

I morgen skal jeg kjøpe litt vin tenker jeg, og Belkinien har påpekt viktigheten av at man vasker doen før man får gjester, så jeg får vel ta et tak der også. På søndag er det bloggetreff på Zupperia kl 14, der også Giraffmamma og Barbro har annonsert at de vil være tilstede. Det blir bra! Skulle flere greie blogglandiamennesker befinne seg på samme sted til samme tid, er det bare å slå seg ned!

Nå tar jeg kvelden her, for Mr Pafrika har vært ute og felt to velvoksne rullekebab til oss. Flinkingen! Da gjenstår det bare å ønske velkommen til Namaste, og ønske oss en grådig god helg!

10 kommentarer:

 1. Hohoho!
  Eg e egentlig travelt opptatt med forberedelser, men kikkte innom som snarest, og når Pafrikaen komme med nyheter, så må eg jo alltid ile inn ;o)

  Må sei det e godt at dåkke har gjort det reint og fint te meg (så får eg ein liten avveksling ;o)) Og flinke Mr Pafrika da!!!

  Og så syns eg det var så kjekt at du ga den videre te Vilma, for hu hadde eg tenkt, men glømte det ut i farten! Og hu så sitte der i Brittanien e eg innom støtt og stadig :o)

  Har ikkje pakka eg ennå *kremt*, så kanksje avgangen i mårå blir litt forsinka, men e vant til å pakke på kort tid, så det ska nok gå bra :o)

  Nå e eg spente nå ja, tihi :o)

  Ps. Polet fekk besøk av meg og i dag... ;o)

  SvarSlett
 2. Grattis med Award- meget velfortjent; Du e et kirsebær!! Med krem og sukker på! Minst!!

  Jeg er ikke i tvil et sekund om at dere får en super helg med bloggebesøk av Namaste! Hvordan kan det gå galt- to kirsebær, nyryddet hjem, en kasse med hjul, en mann som elegant feller ferdigstekt kjøtt og på toppen av dette igjen, hvis jeg har forstått det riktig; to gullunger og hunder? Uslåelig!! HURRA!!

  PS! Vi må intensivere caféopptredene våre kraftig... for det er litt for legne siden nå!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med award:) Håper nakken er bedre, og at helgen blir fiiin! Kos dere masse! Gleder meg til rapport:)

  God helg!

  SvarSlett
 4. Gratulera m kirsebær-tittelen!:)) Ska ver enige i at d e kjekt å lesa goe bøker, mn eg får litt angst viss di ska ver såååå lange å mange som du snakke om, elr d har vel aldri skjedd at eg har lest ei så e så lange elr i ein lange serie - mn tanken jer meg litt angst;)
  Herligt bilde du la ud og! Såg så fredeligt ud:)
  Å takk for kommentaren om heklajakken:) E ganske imponerte øve megsjøl altså, e og ein reser i å hekla oldemorsrute (å nå ganske drittleie d), så avanserte eg t hue (veldig lett) åså fant eg denne jakken så heldigvis og va veldig lette;) E kjekt å laga någe så sjikkeligt då, å minsten blei så fornøyde å stolte han og, koste m ann på sofaen igår når ann isje hadde ann på seg, hehe, å sprang inn i stuå å fant ann nå i morres - den sko han ha på seg ja:) Kjekt når d e sånn <3
  Hb du får ei kanon helg m så staseligt besøg!! Sko ønska eg og bodde i Bergen just nu, så eg konne vært m på søndag, mn hb dåkke får d kjempekjekt:)
  store klem:)

  SvarSlett
 5. Du store min! Na ble jeg nesten (!) stum! Jeg har fatt min FORSTE award! Og kirsebaer er mine favoritt baer! Blir rent aerbodig, jeg. Ja, dette blir jo en utfordring, skjonner jeg...! Tusen, tusen, tusen takk!

  stoooooor klemmmmmmmmm Mette

  SvarSlett
 6. Grattis, det er vell fortjent, du skriver så fint. kos deg med kebab;-))

  SvarSlett
 7. Gratulerer. Vel fortjent.

  Det er tydelig at dere to også kan kalles pofarere. Kjært barn har mange navn.

  Det eneste som knytter meg til en bærtype, er bilen min:

  Den kalles tyttebæret.

  Klem

  SvarSlett
 8. Får jeg også være kirsebær?!? Du er veldig grei, altså!!!

  Har et fantastisk sveip innom Bloggelandet. Liker meg mye bedre her en i flyttehølet vårt:) Alltid så kjekt å stikke innom her! Godt å høre at det er flere som kan ha en lei tendens til å glemme doen når resten av huset skinner:)

  SvarSlett
 9. Du skriver veldig gøy og underholdende. Syns du hadde en flott blogg. Har selv blogget lenge, men ikke vært flink å oppdatere. Har blitt skikkelig inspirert av alle dere gode bloggere der ute :)
  God helg ønskes fra meg :)

  SvarSlett
 10. Jeg skal ha en giraff i knapphullet...... ;)

  SvarSlett

Pafrika og Belkini blir svært begeistret hvis besøkende legger igjen noen ord!